مــدرســـه ی مــامــان هـا

اینجا برای تربیت فرزندانمون همگی هم معلم هستیم و هم شاگرد!...

طرز پخت نان سنتی

1394/10/12 8:48
3,912 بازدید
اشتراک گذاری

سلام دوستان عزیزممحبت   امیدوارم سالم و سلامت باشیبوس

امروز میخوام طرز پختن نان محلی رو براتون بذارم. عکسها خودش همه چیز رو توضیح داده فقط چند تا نکته است که در پایان میگم...

بریم به ادامه ی مطلب...چشمک

آرد 2 کیلو

شیر2 کیلو

مایع خمیر یه قاشق

پودر هل

گلاب کمی

آرد الک شده باشه

 کمی زعفران اضافه می کنیم بعدخمیر رو یه سه چهار ساعت می ذاریم استراحت کنه

بعد خمیر رو گلوله گلوله می کنیم یا به اصطلاح نانواها کنده کنده بعد اگه خواستید نانها نازک بشه با وردنه اگه نه با دست تپل تپل درست می کنید.

خمیر رو با دست صاف می کنیم زرده تخم مرغ رو با زعفران روی خمیر آماده شده می مالیم

اینم نون ما آماده ست، این نونیه که قبلا پخته بودیم با جاری محترمزیبا

 

اینم نونی که مادرم پختخوشمزه

 

 همین دیروز که مادرم اینجا بود دوباره نون پختیم که مادرم به جای روغن مایع از روغن حیوانی استفاده کردند  در ضمن گلاب و هل و شکر استفاده نکردند روی نونها هم کنجد ریختن اینا را گفتم که بگم اگه دلتون خواست از این مواد استفاده کنید اینا دلخواه یه نکته دیگه اینکه مادرم روی نونها ماست و زردچوبه  بهم قاطی کرد و زد  نونها و خیلی ترد و خوشمزه شده بود  خوشمزه

یه عکس گرفتم از اون نونها اما اصلا نمیشد از گوشیم انتقال بدم تو کامپیوتر خجالتاما بالاخره موفق شدم یکیش رو براتون بذارمزیبا

 روز و روزگارتون پر از شادی و سلامتیمحبت

پ.ن.سلام مامان فرنیاجان در جواب سوال شما که ببخشید اینقد دیر شد بگم روغن را وقتی شیر را اضافه کردید به مواد اضافه می کنید .

پسندها (1)
نظرات (4) مشاهده جعبه ارسال نظر
انصراف
مامان فرنيا
12 دی 94 9:54
سلام ببخشيد نگفتيد روعن را كي بايد اضافه كرد و اصلا چه مقدار ؟فقط توي توضيحات اخر مطلبتون گفتيد مادرتون جاي روغن مايع روعن حيواني استفاده كردند
aylar
12 دی 94 23:33
سلام خوشحال میشم به من هم سر بزنید و در کانال تلگرام و پیج اینستاگرامم عضو بشید فعالیتم در زمینه ی طراحی تم تولد،بروشور،تقویم و... برای کودکان و بزرگسالان هست در ضمن ارتباط از طریق وبلاگم هم امکان پذیره channel: @aylardesign موفق باشید
بابا و مامان
20 دی 94 7:51
سلام مامان عزیز فرنیا جان روغن را وقتی شیر را اضافه کردی بعدش اضافه می کنید ببخشید دیر شد
ماملن
4 آبان 95 9:44
خب کجا بپزیمش؟ تو چنددرجه؟
1