مــدرســـه ی مــامــان هـا

کوفته کوچولو برای بچه ها

 امروز میخوایم با هم دستور پخت یه کوفته ی کوچولو برای بچه ها رو ببینیم، امیدوارم خوشتون بیاد و بچه هاتون هم اون رو دوست داشته باشن، پسر من که شکر خدا خیلی دوست داره... مواد لازم: برنج: نصف پیمانه گوشت: یک کف دست سبزی خرد شده: 2 قاشق غذاخوری تخم بلدرچین یا زرده ی تخم مرغ: 1 عدد پیاز: یک عدد متوسط گوجه: یک عدد متوسط رب گوجه فرنگی: نصف قاشق غذاخوری نمک، ادویه و سبزی های خشک معطر: به میزان دلخواه دستور پخت: اول نصف پیمانه ی برنج رو میذاریم مقداری بجوشه تا نرم بشه مثل وقتی که می خوایم برنج رو آبکش کنیم بعد پیاز رو رنده می کنیم و آبش رو میگیریم...
7 خرداد 1394

با خیال راحت شیر را بجوشانید!

خیلی وقته که دیگه به توصیه ی دکتر پسرم شیر کیلویی تهیه می کنیم و البته باز هم به توصیه ی دکترش حتما بعد از به جوش اومدن شیر، میذارم بیست دقیقه بجوشه.  امروز میخوام یک تجربه ی کوچولو که در این مدت بهش رسیدم رو براتون بگم... شاید یکی از معضلات کسانی که شیر کیلویی می گیرن و می جوشونن این باشه که همه ی پروتئین شیر، ته ظرفی که شیر رو توش می جوشونن ته نشین میشه   و مثل یک لایه ی ته دیگ کف ظرف رو می پوشونه و گذشته از اینکه این لایه پروتئین ته نشین شده از دست رفته شستن ظرفش هم بسی دشواره! یا وقتی یه لحظه غفلت می کنن و شیر به جوش میاد و سر میره   حسابی ناراحت میشن چون کلی وقت باید گاز رو هم تمیز کنن... توصیه های ز...
24 ارديبهشت 1394

حلوای خمیری

سلام مامان های عزیز امروز میخوایم با هم یه حلوای خمیری درست کنیم که هم خوشمزه و مقوی هست و هم بچه ها توی درست کردنش خیلی کیف می کنن چون این حلوا براشون مثل یک خمیر بازی هست که میتونن قالب بزنن، پس با ما در ادامه ی مطلب همراه باشید... مواد لازم: آرد: 3 پیمانه شکر: 2 پیمانه ( می تونید به جای شکر از عسل یا شیره ی خرما استفاده کنید) آب: یک پیمانه ( می تونید به جای آب از شیر استفاده کنید) گلاب: نصف پیمانه ( به قول همسایه مون که دستور این حلوا رو بهم داد یه استکان کمرباریک ) زعفران و هل: به میزان دلخواه روغن مایع: به میزان لازم طرز تهیه: آرد رو مقداری تفت می دیم تا بو...
27 فروردين 1394

نکته ای برای رنده کردن پیاز

کدبانوان عزیز امروز با یک نکته ی کوچولو اما کاربردی درباره ی رنده کردن پیاز در خدمتیم. من که خودم خیلی استفاده کردم، شما هم امتحان کنید!... شاید تا به حال برای شما هم پیش اومده باشه که وقتی میخواید پیاز رو رنده کنید هرچی به آخر کار نزدیک تر می شید پیاز بیشتر لایه لایه میشه و همه از هم جدا میشه و رنده کردنش خیلی سخت میشه. دلیلش هم اینه که اغلب وقتی پیاز رو پوست می کنیم سر و تهش رو میزنیم تا پوستش راحت تر جدا بشه، حالا برای اینکه خیلی راحت و بی دردسر بتونید پیاز رو تا آخر رنده کنید کافیه که وقتی پیاز رو پوست میکنید قسمت انتهای پیاز یعنی همون ریشه ی اون رو جدانکنید به این ترتیب لایه هاش دیگه از هم جدا نمی شن و خیلی راحت پیازتون ر...
2 بهمن 1393
1