مــدرســـه ی مــامــان هـا

طرز پخت نان سنتی

سلام دوستان عزیزم     امیدوارم سالم و سلامت باشی امروز میخوام طرز پختن نان محلی رو براتون بذارم. عکسها خودش همه چیز رو توضیح داده فقط چند تا نکته است که در پایان میگم... بریم به ادامه ی مطلب... آرد 2 کیلو شیر2 کیلو مایع خمیر یه قاشق پودر هل گلاب کمی آرد الک شده باشه   کمی زعفران اضافه می کنیم بعدخمیر رو یه سه چهار ساعت می ذاریم استراحت کنه بعد خمیر رو گلوله گلوله می کنیم یا به اصطلاح نانواها کنده کنده بعد اگه خواستید نانها نا...
12 دی 1394

یک پند ارزشمند...

امام علی (ع) به فرزندش امام حسن [علیه السلام] فرمود : پسرم ! چهار چیز از من یادگیر (در خوبى ها)، و چهار چیز به خاطر بسپار (هشدارها)، که تا به آن ها عمل مى کنى زیان نبینی : الف ـ خوبى ها   1- همانا ارزشمند ترین بى نیازى عقل است . 2 ـ و بزرگ ترین فقر بى خردى است . 3- و ترسناک ترین تنهایى خود پسندى است. 4- و گرامى ترین ارزش خانوادگى ، اخلاق نیکوست . ب ـ هشدار ها 1- پسرم ! از دوستى با احمق بپرهیز ، چرا که مى خواهد به تو نفعى رساند اما دچار زیانت مى کند . 2- از دوستى با بخیل بپرهیز ، زیرا آنچه را که سخت به آن نیاز دارى از تو دریغ مى کند. 3- و از دوستى با بدک...
15 مرداد 1394

چند نکته کد بانوگری

سلام دوستان عزیزم امروز با چند نکته ی کدبانوگری در خدمت شما هستم، امیدوارم خوشتون بیاد... 1- کتری یا سماور پر از جرم شده؟   راه حل : دو تا قاشق جوش شیرین رو توی کتری پر از اب بریز و 20 دقیقه بچوشون 2- حموم و دستشویی بوی بد میده و هر چی میشورید فایده نداره؟ راه حل : دو تا شمع روشن کن فوری برطرف میشه 3- آینه حموم و دستشویی همیشه بخار می گیره؟   راه حل : باکمی کف ریش اینه یا شیش...
12 مرداد 1394

چطور سبزی تازه داشته باشیم...

وقتی سبزی زیاد توی محیط می مونه و پژمرده میشه چی کار کنیم که دوباره سرحال بشه؟   سلام دوستان عزیزم همیشه شاد و سلامت باشید یه وقتهای من سبزی می گیرم اینقد مشغول جمع و جور کردن خرابکاری  وروجکا هستم که میام می بینم وای بیچاره سبزیا به چه روزی افتادند سبزیای که صبح که با لبخند تمام و با خوشحالی اومدن خونمون از بی کسی  و بی توجهی پژمرده   شدند  حالا  تو این حالتی که برا سبزیامون پیش میاد و اورژانسی میشن چکار کنیم؟...  سبزی را پاک کنید بعد بخیسونید بعد همینطور که سبزیا دارن خیس می خور...
25 تير 1394

سرخ کردن بادمجان فقط با کمی روغن!

امروز با نکته ای در مورد سرخ کردن بادمجون در خدمت شما هستیم، از این به بعد می تونید فقط با چند قاشق روغن همـــــــــــــــه ی بادمجوناتون رو سرخ کنید سلام دوستان عزیزم   آرزوی سلامتی براتون دارم     دوستان عزیزم  حتما شما هم وقتی بادمجون سرخ می کنید  روغنی که بادمجون جذب خودش می کنه رو دوست ندارید. من طبق توصیه مادرم   به  بادمجونا نمک  می زنم تا  روغن کمی به خودش جذب کنه اما بازم طوری بود که راضی نمی شدم تازه یه وقت هایی هم یادم می رفت به بادمجونا نمک بزنم و می دیدم تمام روغن ماهیتابه را  به خودشون گرفتن!... تا اینکه این توصیه ی آشپزی رو یه جایی دیدم و ب...
20 تير 1394

با تفاله های هویج های آبگیری شده چه کنم؟...

وقتی با دستگا آبمیوه گیری اب هویج را می گیرید تفاله اون رو دور نریزید اونها رو بسته بندی کنید تو فریزر نگه دارید...  حالا چرا؟... -  وقتی می خواستید فسنجون بپزید  برابر گردوهاتون از این هویج ها استفاده  کنید اصلا طعم فسنجون عوض نمیشه  رنگ فسنجونتون یکم رنگ هویج می گیره انگار زعفرون زدید - وقتی سوپ درست می کنید از این هویج ها بریزید هم زود می پزه هم لعاب می اندازه   - وقتی کو کو درست کردید از این هویجها تو مایع کوکو اضافه کنید البته اگر تازه باشه یعنی قبل از گذاشتن تو فریزر بهتره ...
11 تير 1394

تهیه نعناع خشک و در عرض یک و نیم دقیقه

سلام دوستان عزیزم     امروز می خوام براتون از تجربه ی یکی از دوستانم راجع به اینکه چکار کنیم نعناع مون رنگ سبز خوش رنگ باشه بنویسم... تصور کنید یه سینی پر از نعناع گوشه اتاق باشه  و با هزار بدبختی برگهاش رو کف دستت بسابی بعد آسیاب و بعدم الک آخرشم یه نعناع سیاه رنگ گیرت بیاد   حالا چکار کنیم این نعناع خشکمون همون رنگ سبز تازگیش رو داشته باشه     اول نعنا ها رو پاک می کنیم و خوب میشوریم  و می ذاریم تا کاملا خشک بشه یعنی یه قطره آبم رو نعناع ها نباشه (قسمت خشک شدنش رمز کاره  حالا اگه آب روش  بمونه چی میشه اگر نعناهاتون مرطوب باشه  نعناع خشک و سیاه تحویل می گیرید)...
2 تير 1394